Bovenop de Dom in Utrecht staan

Op 110 meter hoogte verdiende ik een vinkje voor mijn Klompenlijst (one-year-bucket-list). In Utrecht kan dat.

Lachende selfie met links daarnaast een windwijzer achter een hek
Ik! En het puntje van de Dom!

Ja hoor mensen, ik stond er. Net voor de corona-ellende nam ik 495 traptreden (normaal zijn het er 465, maar omdat de Dom in de steigers staat is er een extra trapje) en keek ik uit over Utrecht.

Wellicht kwam het doordat ik zo gelukkig was om het laatste, nauwe trappetje af te zijn, maar ik werd heel blij van dit uitzicht:

En toen moesten we naar beneden. Over datzelfde nauwe trappetje. Gelukkig had ik een Braziliaanse voor me die het allemaal nog veel spannender vond dan ik, dus ik kon op mijn d.o.o.i.e. gemakkie de trap af. Hallelujah.

(Er is nu tijdelijk een lift, zie ik. Dat vind ik een puik plan.)

Laura is als drukke co-ouder altijd op zoek naar de volgende makkelijke, best-wel-gezonde maaltijd. Inmiddels heeft ze meer dan 10 jaar kookervaring als moeder en een diploma als leefstijlcoach om daarbij te helpen. Hier deelt ze de recepten die ze ontdekt.

Laat hier je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *