Coaching

Je wilt meer ruimte voor jezelf en je dromen

Dus je hebt zin om in je drukke leven wat meer ruimte te maken voor jezelf en je dromen? Welkom!

Je hebt grote dromen, maar niet de tijd, energie of moed om daar iets mee te doen? Samen kunnen we dat veranderen, zodat jij je drukke leven wel de ruimte hebt om de wereld een beetje beter te maken.

Bijna elke echte verandering begint met een stap die zo makkelijk is dat je denkt “nou, dát kan ik wel hoor”. Grote stappen zijn zo verleidelijk, maar als je alles tegelijk verandert, verandert er op de lange duur vaak niets.

Gun het jezelf om gewoon te beginnen, rustig aan en met plezier. En gun jezelf daarbij ook hulp. Verandering is namelijk veel makkelijker als iemand je uitdaagt om verder te kijken dan de oplossingen die je eerder al bedacht (en die blijkbaar niet hielpen).

Krijg je coaching van mij, dan begint dat met helder krijgen wat je doel eigenlijk is en waarom. Daarna onderzoeken we welke stapjes je gaan helpen dat doel te bereiken. Vervolgens ga je die ook echt nemen. Want dat kun je.

Geen van je stapjes zal meteen perfectie brengen, want bij leren hoort fouten maken. Je mag stoppen met het perfecte de vijand te laten zijn van het goede. Als je maar vaak genoeg net iets beter wordt, komt je doel uiteindelijk vanzelf goed.

Ik help je met enthousiasme en soms een rare vraag

Je mag perfectionisme dus inruilen voor echte actie. Daar help ik je mee, door veel vragen te stellen en door het als coach zelf ook te doen. Ik ben nieuw en enthousiast en leer nog elk coachgesprek bij over hoe ik mensen het allerbest help om hun leven mooier te maken.

Daar zou ik geheimzinnig over kunnen doen, maar dan zou ik verbloemen wat je krijgt als ik je coach. Dat zijn namelijk veel rake vragen en af en toe wat gestuntel. Vind je dat helemaal niets? Dan ben ik niet de coach voor jou.

Ondertussen heb ik mijn eerste enthousiaste reviews overigens wel binnen:

Dank je wel voor de prettige gesprekjes die we hebben gehad. Ik heb er baat bij gehad om stil te staan bij wat ik nodig heb en hoe ik nieuwe gewoontes aan kan leren.

Sarah van Laarhoven

Jouw vragen als ‘is dat zo?’ en ‘wat zijn blokkades?’, ‘wat levert het jou op/wat levert het hen op?’ komen af en toe door mijn hoofd en helpen erg.

M. M.

Zin om samen met mij kleine, leuke stapjes te maken? Laten we dan op één van deze manieren samenwerken:

Speciaal zomeraanbod: gratis online gesprek voor drukke mama’s

Ben jij:

  • Moeder van kinderen op de basisschool
  • Altijd druk
  • Het zat dat je je mooie ideeën voor de wereld (en jezelf) niet uitvoert?

Deze zomer kun je daar wat aan doen. In 1 online gesprek van 1 uur help ik je aan een plan om met kleine, leuke stapjes gewoon te beginnen.

Ik stel vragen, jij antwoordt en samen ontdekken hoe je jouw dromen gaat waarmaken.

Doe het nu , want dit aanbod geldt tm 31 augustus en voor de eerste 30 drukke moeders die zich aanmelden.

Online inspiratiegesprek

Soms is het al genoeg als iemand je helpt om je gedachten te ordenen en vanuit een fris perspectief te bekijken. Zodat je daarna weet “ooooh, maar natuurlijk is DIT mijn volgende stap”.

Is dat wat jij nodig hebt? Boek dan een inspiratiegesprek. Dat kost nu nog 25 Euro, voor een online gesprek van 60 minuten met veel goede vragen en misschien een paar rare.

Coachingstraject

De eerste stap is belangrijk, maar als het goed is volgen er daarna nog veel meer. In een serie van 6 online gesprekken van een uur krijgen we samen je mooie doel glashelder en stippelen we uit hoe je daar stapje-voor-leuk-stapje komt.

Onderweg ga je ontdekken dat volhouden soms de grootste uitdaging is. Ik help je uitvinden wat je daarvan kunt leren en wat je volgende stapje vervolgens mag zijn.

Uiteraard help ik je ook in dit traject met veel enthousiasme, al mijn kunde en af en toe een vreemde vraag. Voor nu kost het avontuur van dit traject maar 125 Euro.