Gratis gids

Gezond avondeten is… een uitdaging.

Zeker met een druk gezin is het vaak stress om op tijd iets met groente en smaak op tafel te krijgen. Tussen het eind van de werkdag en etenstijd zitten gewoon niet genoeg uren, laat staan inspiratie. Je vraagt je dan ook af: “Hoe doen die andere moeders dat toch, elke avond een beetje gezond eten op tafel krijgen?”

Ik help je graag ontdekken hoe jíj het voor elkaar krijgt, met tips en recepten in het e-book Nooit meer stress over gezond avondeten. Vraag hem nu aan en krijg als bonus regelmatig meer tips om gezond te eten, rechtstreeks in je mailbox.

Vul in en hij komt naar je toe:

Het hoeft namelijk echt niet zo’n ding te zijn om een beetje gezond te koken. Eigenlijk staan je daarvoor maar 2 dingen te doen:

  • Wat makkelijker doen over gezond eten. Er wordt vaak zo ingewikkeld en streng gedaan over gezond eten dat een mens al ontmoedigd is voor ze begint.
  • Met kleine stapjes een manier vinden van gezond koken die in jouw leven past. Met al de drukte, eigenaardigheden en kleine mensen die daarbij horen.

Maar hoe doe je dat?

Dat doe je dus met mijn hulp. Ik ben leefstijlcoach, drukke moeder van 2 en ik maakte Nooit meer stress over gezond avondeten.

In dat e-book help ik je op weg richting gezondere avonden met tips, opdrachten én de favoriete recepten van mijn drukke gezin.

Tablet met Nooit meer stress erop en ernaast een beker koffie

Klinkt goed?