Meedoen aan een yogaweekend (of niet)

Gezicht met mondmasker
Dit is niet tijdens een yogaweekend

Wow, wat gaat een jaar hard. Ik ging lekker met mijn Klompenlijst (de one-year-bucket-list waarop ik 60 avonturen heb verzameld die ik in één jaar wil beleven), maar toen viel alles stil. Niet alleen voor mij, maar voor ongeveer de hele wereld. Yup, corona.

Hoewel ik goede hoop heb dat ik nog wat dingen af kan strepen voor het eind van de zomer, weet ik al zeker dat een aantal dingen niet gaat lukken. De wereld rondreizen, bijvoorbeeld. Oh, wacht, die stond nog niet op mijn lijst. Maar Hawaii wel en dat gaat ook niet lukken. Eerlijk gezegd kan ik daar Covid-19 niet de schuld van geven, want mijn wens om naar Hawaii te vliegen bleek van korte duur. Mijn actiefste en langduriger reisobsessie is Japan, dus naar Hawaii vliegen lijkt het punt wat te missen.

Ook een trip naar Japan zit er dit jaar duidelijk niet in, maar dat geeft niet. Daar moet namelijk voor gespaard worden (hard gespaard). In dat opzicht zijn de twee weken vouwwagen in de Ardennen die we deze zomer aandurven eigenlijk ideaal.

Minder ideaal is de reservering voor een yogaweekend die verviel door dat stomme virus. (Ik weet het. Ik moet me gelukkig prijzen dat dit mijn grootste coronaprobleem is. Doe ik ook.) Er komt vast een nieuw weekend, maar niet meer voor het jaar van mijn Klompenlijst om is. Deze streep ik dus af zonder hem af te strepen.

Ik heb zo het vermoeden dat dat met meer dingen zo zal gaan (voorstelling of sportwedstrijd buiten Nederland, ik kijk jouw kant op). Wat een mooie uitdaging om er nog wat dingen uit te slepen die ik wél kan doen. Next up (hoop ik): bootje varen.

Laura is als drukke co-ouder altijd op zoek naar de volgende makkelijke, best-wel-gezonde maaltijd. Inmiddels heeft ze meer dan 10 jaar kookervaring als moeder en een diploma als leefstijlcoach om daarbij te helpen. Hier deelt ze de recepten die ze ontdekt.

Laat hier je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *