Over mij

Dit blog startte ik in 2018 omdat ik mijn recepten wilde delen voor best-wel-gezond eten dat je ook in een druk leven makkelijk op tafel kunt krijgen.

Het verzamelen van die recepten begon toen ik na de geboorte van mijn jongste dacht “ohoh, als ik nu niet iets doe eten we straks 5 avonden per week pasta met tomatensaus”. In de jaren daarna vergaarde ik met vallen en opstaan een stapel recepten die (bijna) net zo makkelijk waren als pasta met tomatensaus, maar een stuk afwisselender.

Omdat ik overal om me heen hoorde dat anderen precies dezelfde uitdaging hadden, besloot ik om mijn collectie recepten online te zetten. En dat bleek niet voor niets: inmiddels gebruiken duizenden mensen per maand Lekker Plan om iets lekkers en best-wel-gezonds op tafel te zetten.

Want hoewel we inmiddels jaren verder zijn, is mijn doel met dit blog nog hetzelfde als het ooit was: andere drukke mensen helpen om best-wel-gezond eten makkelijk voor elkaar te krijgen. Daarom hoor ik graag van je als je vragen hebt over gezond eten in een leven waarin ook een boel andere dingen te doen zijn. Mijn mailadres is laura@lekkerplan.nl.