Over

Hoi, ik ben Laura. Ik ben dol op eten, koken en leuke plekken bekijken. Dat doe ik met twee koters, een baan op ruim een uur reizen van huis en een To Do lijst die zijn eigen ringband verdient. Kortom, net als ongeveer iedereen heb ik een druk leven dat ik lekker probeer te houden. Op LekkerPlan schrijf ik over wat ik onderweg leer.

Een buitensporig groot deel van mijn tijd besteed ik aan eten, dromen over wat ik zou kunnen eten of verzinnen wat ik ga eten. Het zal dus geen verrassing zijn dat eten plannen (gewoon voor onze week, of voor bijzonderder gelegenheden) één van mijn favoriete bezigheden is. Ook dol op eetplannen maken en meer lezen? Of juist op zoek naar inspiratie om het een iets minder vervelend taakje te maken? Bij “eten met een plan” vind je mijn posts over eetlijstjes en -plannen.

Maar er is meer dan eten (eten op leuke nieuwe plekken, namelijk), dus doe ik mijn best om met twee koters onder de arm de wereld te verkennen. Dat is nog niet altijd zo makkelijk als ik zou hopen, maar ik leer. Bovendien, wat een heerlijke reden om te blijven oefenen. Bij “lekkere avonturen” schrijf ik erover.

En wat is een lekker leven zonder recepten? Precies, heel duur omdat je naar een hoop restaurants moet. Of heel veel gedoe omdat je allerlei wielen zelf uit moet vinden. Nee, recepten zijn goed, dus deel ik hier regelmatig mijn favorieten.