Over mij en contact

Blije Laura met koters

Hoi, wat leuk dat je er bent.

Ik ben Laura, mama van Léa en Daniël, Gooise vrouw (maar dan zonder de Porsche, merkkleding of zwembad in de tuin) en kaasfan.

Al mijn hele leven wil ik 2 dingen:

  1. de wereld een beetje beter maken
  2. alles weten van iedereen

Mijn plan om nummer 1 te bereiken is over de jaren meerdere keren gewijzigd. Inmiddels heb ik echter een listige manier gevonden (al zeg ik het zelf) om hem te combineren met nummer 2 en nu vallen alle puzzelstukjes op hun plaats.

Ik gebruik mijn onverzadigbare lust tot vragen stellen om drukke moeders te helpen ontdekken hoe ze met volle energie hun mooiste bijdrage kunnen leveren.

Dat vragen stellen oefen ik inmiddels een jaar of 40, en in juni 2022 kreeg ik er een diploma voor. (Het diploma Advanced Lifestyle Coaching van de Stichting Medische Opleidingen. Met accreditatie van de Beroepsvereniging Lifestyle Coaches Nederland en alles.)

Als drukke moeder weet ik dat wij drukke mama’s zoveel meer bij te dragen hebben dan het afstrepen van de dagelijkse moet-jes van een lange To Do-lijst. Alleen mist er vaak een plan voor de leuke, kleine stapjes om dat ook echt te doen. En daar help ik dus mee.

Door veel vragen en hier en daar wat advies ontdekken we samen hoe het wél lukt om in een druk leven actie te ondernemen richting een prachtig doel.

Zelf bouw ik inmiddels een aantal jaar aan een leven met meer ruimte en energie om mijn dromen (voor de wereld en mezelf) waar te maken. Op Instagram vertel ik daar bijna dagelijks over- en deel ik tips en trucs voor drukke moeders die dat ook willen.

Meer weten? Mail naar laura@lekkerplan.nl of volg me op Instagram: @lauraheefteenplan.