Over mij en contact

Blije Laura met koters

Hoi, ik ben Laura. Ik ben verliefd op eten, op avonturen beleven en op mijn leven met twee koters en een echtgenoot in een dorp in het Gooi.

Lang dacht ik dat vezels en *bibber* beweging vooral in de weg stonden van de belangrijke zoektocht naar het volgende lekkere hapje. Lekkerplan.nl begon dan ook als food blog en nog steeds vind je hier een heleboel van mijn favoriete recepten.

Zo rond mijn 30ste bedacht ik echter dat mijn lijf iets meer liefdevolle aandacht verdiende en iets minder lege calorieën. Het ging niet zonder vallen, opstaan en flink wat naturel ribbelchips, maar ik ontdekte dat mijn leven leuker is als ik veel groenten, volkoren granen en plantaardige eiwitten eet. Met dikwijls een kaasplank, tompouce of chips als garnering, uiteraard.

Ik bleek me ook blijer te voelen als ik regelmatig mijn spieren inspan voor een ommetje of baantjes in het zwembad. En als ik ontspan door mee te doen met Yoga With Adriene op YouTube.

Nu, ruim 10 jaar later, ben ik er van overtuigd dat gezond leven en genieten helemaal geen vijanden zijn, maar meer als twee sokken. De één kan wel zonder de ander, maar echt werken doet het niet.

Die overtuiging is zo groot dat ik er mijn missie van heb gemaakt om zoveel mogelijk vrouwen ook te laten ontdekken hoe fijn het is om gezond te genieten. Daarvoor heb ik deze site, run ik de Club van Gezonde Genieters op Facebook en ben ik vanaf juni 2022 gecertificeerd leefstijlcoach. Wil jij met mij werken aan je mooiste, gezonde leven? Hier vind je mijn coachingsaanbod.

Meer weten? Mail naar laura@lekkerplan.nl of volg me op Instagram: @lauraheefteenplan.