SUPpen (hoezo makkelijk?)

Dit jaar probeer ik 52 kleine (en iets minder kleine) avonturen af te strepen van een bucket-list-voor-één-jaar (ik noem het mijn klompenlijst). Lees mee hoe het mij vergaat. Dit keer: SUPpen op het Gooimeer.

Nou mensen, daar stond ik hoor. Op een paddle board, met een spaan in mijn handen. Wat kijk ik ontspannen he?

Een seconde of 30 (en een plons in het water) later zat ik ook weer. Balanceren is niet mijn sterkste punt. Maar hee. Het was warm, er was water en ik dobberde erop rond. Dit was een goed avontuur.

Laura is als drukke co-ouder altijd op zoek naar de volgende makkelijke, best-wel-gezonde maaltijd. Inmiddels heeft ze meer dan 10 jaar kookervaring als moeder en een diploma als leefstijlcoach om daarbij te helpen. Hier deelt ze de recepten die ze ontdekt.

Laat hier je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *