Update 4 (bucket list of klompenlijst)

Blij hoofd bij de zee
Item 49 in de pocket

Zo, dat hakt erin hoor, werken. Als ik dit schrijf is week 3 op mijn werk net klaar, maar het wennen aan het werkende ritme nog niet. Dat geren, mensen, dat geren. Voor we met z’n vieren ’s ochtends in de kleren en met gevulde magen op de juiste plek zijn heb ik er al een uur of drie gehaast op zitten. En ’s avonds is mijn energie al goed op voor ik naar het station sprint om met trein, bus, fiets en lege maag thuis te komen. Waar dan natuurlijk eten getoverd en opgegeten (door mij en de echtgenoot) of genegeerd (door de koters) moet worden voor er twee moeie kindjes in bed geworsteld kunnen worden.

Poe. Das een hoop haast voor één paragraaf. Gelukkig lukt het ook nog wel eens om leuke dingen te doen. Week 1 terug op kantoor eindigde met de laatste zonnige zondag van de zomer (zeggen ze) en ik gebruikte hem om in de Noordzee te zwemmen (item 49). Brrrrr, maar yay! Geinspireerd door de Food Blog Swap brouwde ik mijn eerst matcha latte ooit (het was even wennen) en… ik reserveerde een tafeltje voor de lunch bij Yamazato. YESSSS. Daar eten staat al een jaar of ACHT op mijn lijst en ik heb zo’n zin.

Een chic klein tasje kopen (item 46) is nog niet gelukt, maar ik Marktplaats onverdroten door voor de gele Furla van mijn dromen. Ook op de planning voor binnenkort, deo volente: ricotta maken en de start van een dumpling traditie. Het wordt herfst, wat een goede tijd voor een paar kookprojecten.

Laura is als drukke co-ouder altijd op zoek naar de volgende makkelijke, best-wel-gezonde maaltijd. Inmiddels heeft ze meer dan 10 jaar kookervaring als moeder en een diploma als leefstijlcoach om daarbij te helpen. Hier deelt ze de recepten die ze ontdekt.

Laat hier je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *