Ga terug
Geel tafelkleed met groen bakje met witte dip met groene kruidenvlekjes

Ranch dip (kruidige knoflookdip)

Deze ranch dip kost je maximaal 5 minuten om te maken en levert buitensporig veel plezier op
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Porties 1 bakje
Keuken Amerikaans

Ingrediƫnten
  

Zie het recept voor hoeveelheden

  • Griekse yoghurt
  • mayonaise
  • knoflookpoeder
  • gedroogde oregano
  • gedroogde dille

Aan de slag
 

  • Schep Griekse yoghurt en mayonaise in een kom.
    Schud er knoflookpoeder, gedroogde oregano en gedroogde dille overheen.
    De hoeveelheden komen niet nauw, maar begin eens met 3 grote scheppen yoghurt, 1 kleine schep mayo, een kwart theelepel knoflookpoeder en een halve theelepel elk van de dille en oregano. (En maak voor je volgende feestje vier keer zoveel, omdat iedereen dan weet hoe lekker dit is en naar de kom holt zodra hij verschijnt.)
  • Meng goed en zet minstens een halve dag in de koelkast zodat de smaken zich kunnen ontwikkelen. Proef voor je hem neerzet of er zout bij moet. Ik doe dat nooit, maar jij vindt het misschien wel lekker. Geef er naturel ribbelchips of wortel- en bleekselderijstaafjes bij voor het dippen.
Geef je dit recept hieronder een score? Dat helpt anderen het te vinden.